afstemmen en richting zoeken

 

Verbinding van mens tot mens

Als wij samen aan het werk gaan beginnen we met een intake. Dit is een soort kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we elkaar wat leren kennen en daar kan je hulpvraag aan de orde komen.

Bij mij is er ruimte voor jou om te zijn met alles wat er is. Dit kan alleen doordat ik weet dat God de bron van mijn leven is. Zijn liefde mag ik doorgeven. Zo mag ik jou ontmoeten in het hier en nu. Dan is er ruimte om op zoek te gaan naar zingeving en antwoorden op je vragen. Verbinding van mens tot mens is de basis van het contact. Omdat ik geloof dat een mens verstand heeft maar ook gevoel wil ik die verbinden. Ik luister naar je verhaal maar we staan ook stil bij wat je lichaam vertelt en wat je ervaart. Zodoende leer je ontdekken wat je precies denkt maar zeker ook wat je lijf je wilt vertellen door haar gevoelens en emoties. Hierdoor ga je patronen ontdekken en onderscheiden wat jouw obstakels zijn in je leven. En dan kan je ook de gezonde weg weer opzoeken. We maken hierbij gebruik van mindfulness (ademhalingsoefeningen), Bio-energetica, (lichaamsgerichte oefeningen), Voice dialogue, psychosyntese en systemische therapie.

Alleen of in een groep

Heb je behoefte aan één op één gesprekken of ga je liever in een groep werken aan je proces? Klik hier

Henk neemt de tijd om je in alle rust in contact te brengen met jezelf, met je lichaam en je omgeving. In een sfeer waar je je welkom voelt, heb ik veel aan de gesprekken en oefeningen gehad.

Johan

Bij Henk voelde ik me altijd helemaal welkom en gezien. Hij leerde me om op te merken wat mijn lichaam me allemaal vertelt en dat dat belangrijk is om naar te luisteren. Ik heb meer zicht gekregen op hoe ik in elkaar zit, met alle emoties die ik ervaar en dat ik dat mag aanvaarden. Door oefeningen kwam ik dichter bij mezelf, waardoor ik in het dagelijks leven nu ook veel meer mezelf kan zijn. Het was fijn om bij hem te mogen ‘zijn’.

Tineke

Henk, heeft me in contact gebracht met mijn innerlijk kind. Daardoor ben ik milder na me zelf gaan leren kijken. Alles mocht er zijn, er was vaak verwarring en oordeel. Doordat hij er was, mocht ik leren om er te zijn. Henk is geduldig, op gepaste nabijheid/ afstand. Zijn stabiele warme persoonlijkheid maakte het voor mij tot een veilige plek.

Marian