verbinden met mensen

Ik ben Henk Mostert, verbindingen met mensen zijn voor mij erg belangrijk. Zowel mijn eigen verbindingen met mensen als die van anderen onderling. Ik hou van de natuur en vind daar ook de rust die ik nodig heb.

Ik kom uit het bedrijfsleven waar ik in mijn eigen bedrijf jarenlang bezig mocht zijn met mensen. Mij verbinden met hen en tot een goede samenwerking komen was wat mij energie gaf. Ook in die tijd waren de contacten met jongeren en de pastorale bezoeken voor mij een plezier om te doen. Van daaruit ben ik mij verder gaan verdiepen in hoe een mens in elkaar zit. En dus hoe zit ik zelf in elkaar? Dit begon in 2016 met een basisopleiding bij Spectrum over psychologie en pastoraat, en uiteindelijk heb ik de beroepsfase voor ervaringsgericht therapeut in februari 2022 mogen afronden.                                                                       

Gods Liefde is de bron van mijn leven. Die liefde mag ik doorgeven en zo wil ik werken vanuit mijn hart. Ik ben me bewust dat ik leef in de werkelijkheid van mijn leven hier op aarde. En ik geloof dat er voor iedereen een plek is op deze wereld. En dat er plek is bij God, de bron van al het leven, die ons ook wil leren hoe we echt kunnen leven. Zijn Licht schijnt over ons leven. Ik ervaar dat Gods aanwijzingen helend zijn voor mijn gebroken leven en dat er bij Hem genoeg ruimte is voor jou en mij.