op zoek naar rust, ruimte, een plek voor jou


Individuele therapie

In je dagelijkse leven kan er van alles zijn wat je bezighoudt, of waar je tegen aan loopt. Misschien zit je niet lekker in je vel, ervaar je stress of loop je vast in werk of relaties. Voel je je onzeker of weet je geen richting te houden in je leven? Misschien ben je somber, of heb je geen energie om voluit te leven. Het kan zijn dat je onrustig bent, rusteloos of machteloos. Of onzeker, ontevreden, je hebt geen zin meer in wat je doet. Of je loopt met de vraag wat doe ik er eigenlijk toe in mijn omgeving, mijn gezin, mijn werk? Wie ben ik eigenlijk? Wie wil ik zijn, wie mag ik zijn? Ook je relatie met God kan onder druk staan, of grote vragen oproepen. Wat vermoeiend en ongrijpbaar vaak. Zo wil je niet verder!
En de vraag kan ontstaan: Is er eigenlijk ook ruimte voor mij met dat wat er is in mijn leven?
Bewust of onbewust een vraag die veel mensen in zijn greep houdt. Want zowel fysiek als verstandelijk en gevoelsmatig heeft een mens ruimte nodig. Gewoon om te kunnen leven, te ontwikkelen en tot je bestemming te komen.
Als dit hierboven je bekend voorkomt, weet je welkom bij mij! In een intake kunnen we kennismaken met elkaar en kun jij beslissen of je met mij wil werken aan het proces van jouw leven.

 

Groepstherapie

Dit is een vorm waarbij je met meerdere (maximaal zes) mensen in een groep werkt aan jouw proces. Je ontmoet elkaar en je leert aan elkaar. In een groep net als in het leven waar je ook te maken hebt met een gezin, of andere groepen waar je in functioneert. Maar nu onder begeleiding van mij. Je kan in zo’n groep bijvoorbeeld leren wat grenzen zijn, keuzes maken, omgaan met wantrouwen en vertrouwen. Of misschien eerst wel over plek voor jou in de groep. Deze vorm start al dichter bij hoe we bedoeld zijn. Ik geloof dat we als mens bedoeld zijn om geïntegreerd samen te leven. God heeft ons bedoeld in gezinnen en families, niet alleen als losse individuen.